Heftruck opleidingen

Uitleg Heftruck/ Reachtruck trainingen

Competentie Heftruck of Reachtruck (Hercertificering in 1 uur

Middels een competentie meting (een half uur praktijk en een half uur theorie) kan men het Heftruck of Reachtruck certificaat eenvoudig en snel behalen of verlengen. Personen die voldoende ervaring bezitten (ZZP`ers & Particulieren) behalen hiermee hun voordeel. Blijkt dat er nog te weinig ervaring aanwezig is, dan zal er een afspraak gemaakt worden voor bijscholing. Wanneer er gebleken is dat door een korte bijscholing het certificaat behaald kan worden, dan zal de kandidaat na afloop van de meting ,mits de ruimte het toelaat, een instructie ontvangen, zowel theorie als praktijk.

Tarief: € 125,-


Cursus Heftruck of Reachtruck (1 dag

Heftruck Cursus of reachtruck cursus voor personen die rij- en bedieningsvaardigheden bezitten met een Heftruck of Reachtruck en hiervoor een certificaat willen behalen. Ook bedoelt voor personen die een verlopen certificaat hebben.

Tarief: € 175,-


Cursus Heftruck of Reachtruck (2 of 3 dagen)

Heftruck Cursus of Reachtruck cursus voor personen die geen of weinig ervaring bezitten met het rijden op een Heftruck of Reachtruck en hiervoor een certificaat willen behalen. 

Tarief 2 daagse: € 295,00

Tarief 3 daagse: € 349,00


Cursus Heftruck of Reachtruck met E-learning

Heftruck Cursus of Reachtruck cursus met E-learning volgen. U heeft het voordeel hiervan de theorie geheel zelfstandig te doen. U komt alleen voor de volledige praktijktraining. U kunt kiezen: 1 dag praktijk of 2 dagen praktijk.

Tarief vanaf: € 175,-


Avondcursus Heftruck of Reachtruck met E-learning

Door de enorme drukte op onze dag trainingen en het nauwelijks kunnen plannen hiervan, zijn wij voornemend ook onze gekwalificeerde heftruck en reachtruck training in de avonduren te verzorgen. Een van de voordelen van een avondcursus is dat uw werknemers kunnen gewoon op de dag werken. Dit levert u als werkgever weer productie en omzet op.

Tarief vanaf: € 125,-